E- İmza Alımları

Başkanlığımızca E-İmza alımları (olağan üstü bir durum olmadıkça) her ay sonunda yapılmaktadır. Göreve başladığı resmi yazı ile bildirilen personel takip eden ay sonunda Kurumsal E-Posta Adresine Kamu SM'den e-posta gelmekte ve ilgili e-postadaki formu ıslak imzalı olarak çıktı alabilmektedir. Söz konusu form, bireysel olarak Kamu SM adresine (posta) gönderilebileceği gibi Başkanlığımız aracılığı ile de gönderilebilmektedir.

Sertifikasını kullanmakta olan personelimiz formu e-imzalı arayüzü kullanarak doldurabilirler. Lütfen tıklayınız.

Yenileme işlemleri ise Dumlupınar Üniversitesinden üniversitemize geçen personelin e-imza takibi DPÜ ile koordineli bir şekilde yürütülmeye devam etmektedir. Farklı kurumlardan Üniversitemize geçmiş ve geldiği kurumun verdiği e-imza cihazını kullanan personelimiz ise mağduriyet yaşanmaması için sertifika süresinin dolmasına 4 ay kala bilgi verilmesi halinde yenileme işlemlerini yapabilmekteyiz. Bunun için biriminizdeki personel işlerine yada direk başkanlığımıza ulaşabilirsiniz. Ayrıca üniversitemizin almış olduğu sertifikaların takibini yapmaktayız.

Kamu SM'nin Gebze adresine bireysel olarak da formu gönderebilirsiniz. Lütfen tıklayınız.

27 Ağustos 2020, Perşembe / 50 defa okundu.